New! Discover the Favorite Collection!

21 juli 2017

New arrivals! Ontdek onze Favorite Collection met limited witte t-shirts!


We kunnen er niet genoeg van krijgen, witte t-shirts! Heerlijk om te dragen en makkelijk te combineren, een echte basic waarvan je er niet genoeg in je kast kunt hebben. Hou je ook van toffe designer items waar vooral niet iedereen in rond loopt? Wij ook! Daarom is deze collectie alleen verkrijgbaar in onze webshop en hebben we ze in een beperkte oplage gemaakt, limited dus! Houden we van!

Witte shirts zijn een echte favoriet van Moniek, de ontwerper en eigenaresse van de Soak up Summer. Een collectie voor Soak up Summer kon dan ook niet lang uitblijven en zo is de collectie dan ook genoemd; Favorite Collection. Ieder ontwerp kenmerkt zich door het Favorite Collection kenmerk, van #1 tot en met #4.

Wellicht heb je ze al gezien op het LINDA. Festival in Zaandam in juni, of op het Share a Perfect Day Festival in Hilvarenbeek begin deze maand. Hier hebben we de collectie shirts namelijk voor het eerst gepresenteerd! En wat een leuke reacties hebben we gekregen zeg! Echt super!

En hoe leuk is deze eerste collectie geworden? We zijn echt blij met al jullie positieve reacties! Shop snel jouw favoriet hier!

Xx SuS

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website