Go Coconuts | The Girl Next Door

14 augustus 2017

We kunnen er niet genoeg van krijgen, witte t-shirts! Heerlijk om te dragen en makkelijk te combineren, een echte basic waarvan je er niet genoeg in je kast kunt hebben. Dat vond Ellen de Wit van The Girl Next Door ook! Ze schreef onderstaand artikel voor haar super leuke blog! Een kijkje nemen op haar site is echt de moeite waard, je leest het artikel hier.

Xx SuS
 


Go COCO NUTS | Soak Up Summer

 

Whoohooo, go Coco Nuts ladies! Ik heb weer een heel leuk nieuw shirtje toegevoegd aan mijn zomer garderobe. Kennen jullie de webshop Soak Up Summer al? Now you do! Lees snel verder:


Van tekst-shirtjes word ik super vrolijk; van de zon en een tropisch sfeertje ook.. Wat nou als we daar een perfecte combinatie van maken en een leuke outfit erbij bedenken? Summer vibes to the max! Mijn favoriete zomer-outfit is gevonden hoor, wat vind jij?

Zonder dollen; dit is echt dé perfecte look om te dragen naar een leuk festival, of naar een strandfeestje! Er zijn ook een hele hoop gave beach club parties in Zandvoort Aan Zee! Wie gaat er mee!?

Soak Up Summer

Zelf draag ik mijn Coco Nuts shirtje van Soak Up Summer het liefste op mijn tropical leaf pants, omdat ik vind dat dit het plaatje helemaal af maakt. Iedereen houdt tenslotte van een paar palmbomen met kokosnoten, rigth?!

coco

Om het af te maken draag ik nog leuke witte slippertjes eronder; deze kun je gemakkelijk uitdoen op het strand! Je zou ook nog een leuke hoed kunnen dragen; lekker zomers!

Wat ik ook heel leuk vind, is dat je de top ook nog in andere seizoenen kunt dragen. In de herfst kun je bijvoorbeeld ook nog een beetje zomer toevoegen aan je outfit en de Coco Nuts dragen op een zwarte broek, met je leren jasje erop en stoere boots eronder; I love it!

De webshop van Soak Up Summerleuke naam hè! – staat vól met super leuke zomerse items. Er zijn ook nog meer witte t-shirts met andere gave teksten erop, zoals ‘Born On The Beach‘ en Eigenlijk ben ik ook heel erg verliefd op de bikini’s en de vrolijke beach towels. Kijk dus echt even in de shop, het is zeker een aanrader!

coco

Je shopt de top al voor €34,90 in de webshop!  Hoe zou jij deze Coco Nuts top combineren? Vertel het mij in de comments!

Liefs,

Ellen
TGND Media

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website